Апетитни ребърца с прясно зеле и домати

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k
10k
4k
5k
5
13/05/2018
"Толкова крехки, толкова свежи, толкова неустоимо вкусни "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 472
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребрата на отделни части и ги сложете в тенджера с повече олио да се запържват.

След като се запържат добре, сипете червения пипер и вода, покрийте с капака и оставете да къкрят.

През това време накълцайте зелето, обелете доматите и нарежете на ситно или пасирайте.

Прибавете ги към ребрата и оставете да се варят на умерен котлон.

Когато се сварят, прибавете магданоза и прехвърлете в тава.

Запечете във фурната до зачервяване на ребърцата.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Потребител#219148
Аз съм в Бс Айрес. Слагам зеле, като в България май–юни, когато започва да става по–хладно, но.....Не става като нашенското климата е друг. Като сложа лимонтозу го докарвам горе долу.
0
0
Росица Петрова
Само не разбрах това лимонтозу за какво е и кога се слага. Не е ли по-добре когато има домати да се сложи щипка захар?
0
0
Ваня Георгиева
Аз използвам домашни домати които не са кисели. По принцип от баба ми зная че се слага щипка лимонтозу защото прясното зеле слади. :)
1
0