Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Ребърца»Апетитни ребърца с прясно зеле и домати»Коментари


Потребител#219148
Аз съм в Бс Айрес. Слагам зеле, като в България май–юни, когато започва да става по–хладно, но.....Не става като нашенското климата е друг. Като сложа лимонтозу го докарвам горе долу.
24.05.2020 12:29

Росица Петрова
Само не разбрах това лимонтозу за какво е и кога се слага. Не е ли по-добре когато има домати да се сложи щипка захар?
15.05.2018 12:42
1

Ваня Георгиева
Аз използвам домашни домати които не са кисели. По принцип от баба ми зная че се слага щипка лимонтозу защото прясното зеле слади. :)
15.05.2018 16:04
1