Начин на приготвяне
Неустоимо съчетание на шоколад и ягода...ммм страхотно!
Яйцата се разбиват със захарта до сгъстяване. На части се прибавя брашното, като се бърка с шпатула отгоре надолу.
Сместа се изсипва в тавичката на печката, предварително покрита с хартия за печене.
Пече се в загрята на 180°C фурна за около 4-5 минути.
Готовият блат се обръща в/у влажна кърпа, маха се хартията и се навива на руло.
Постоява така 5 минути и се развива.
Маже се със сладко, мармалад или каквото искате по желание и се навива отново на стегнато руло.
Залива се с разтопения на водна баня или в микровълновата фурна шоколад.
Оставя се да се стегне малко шоколадът и след това сладкото руло се украсява с пресните ягоди - комбинация от цели и нарязани, и листа свежа мента.
Да ви е сладко!
Шоколадовото руло с ягодов пълнеж е готово.