Начин на приготвяне
Месото се реже на хапки и престоява за половин час в маринатата. Вади се и се отцежда добре, овалва се в панировката и се изпържва в добре загрято, но не много горещо олио /за да не прегорят/. Пържат се по около 5 минути и се отцеждат върху салфетка.
Марината: Към разбития на сняг белтък се добавят сол, джинджифил и соев сос. Всичко се разбърква до хомогенна смес.
Панировка: В купа се смесват, сусамовото семе, лют червен пипер, и галета.
Джинджифилов сос: Нарязания чесън се пържи в не много горещо олио на умерен огън до зачервяване.
Ръси се с джинджифил, добавя се захар и оцет и кетчуп, проверява се на вкус и се добавя соев сос и капка сусамово олио. Може да се добави чили сос и няколко капки табаско.