Начин на приготвяне
Пригответе дресинг от зехтина, ябълковия оцет, сусама, счукан в хаванче, горчицата и сол.
В купа смесете салатените листа и руколата с ядките и сушените плодове, овкусете ги със сол и малко зехтин.
Разпределете в две салатени чинии и отстрани сложете чери доматите, разрязани на 4 - върху всичко накапете от концентрирания дресинг.
Сгорещете тиган с тефлоново покритие или плоча на силен огън и запечете от двете страни за кратко козето сирене, поръсено с малко захар и сусам. Трябва да се получи тънка апетитна карамелена коричка.
Поставете по една шайба върху всяка салата и отстрани сложете доматения мармалад и полейте кремообразната балсамова редукция.
Поднесете салатата веднага, докато сиренцето е още топло. Добър апетит!