Бирени моркови

Ася ЗаевскаАся Заевска
Готвач
299
1k
557
393
04/06/2018
"Стара кулинарна мъдрост гласи, че вкусно мезе за бира се прави с бира, това важи и за тези бирени моркови "
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 180
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Морковите се белят и режат на две или четири.

Кимионът се смесва с накълцания чесън и зехтина, оцета и бирата.

Заливаме морковите с получената марината и ги оставяме да поседят за около час.

След това прехвърляме всичко в тавичка, овкусяваме със сол и пипер и печем за около 45 мин на 190-200 градуса.

Подложна чиния с брокатен ефект ф33
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Подложна чиния с брокатен ефект ф33
8.49 лв.
Виж ››

Придайте стил и елегантност на трапезата с красива подложна чиния, върху която ще сервирате своите специалитети. Страхотно качество и дизайн. Може да избирате между 4 цвята. Подложната чиния с брокат ще спечели сърцето на всяко кухненско шкафче на мига - и вашето, разбира се.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар