Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Паниран карфиол в еър фраер

Паниран карфиол в еър фраер

РумиРуми
Новак
3233350
Паниран карфиол в еър фраер
Снимка: Руми
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
15 мин.
Порции
1
"Още една апетитна рецепта, приготвена без излишни мазнини и подходяща за диета."

Необходими Продукти

  • карфиол - 270 г 1 БВ
  • яйца - 2 бр. 2 БП
  • зехтин - 1 ч.л. 3 БМ
  • галета - 9 ч.л. 2 БВ
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Паниран карфиол в еър фрайър - много вкусен и без излишни мазнини.

От яйцата, зехтина, галетата, водата, солта и черния пипер си правя гъста каша.

Карфиолът ми е замразен и няма нужда да се бланшира. Ако ползвате пресен, го бланширайте за 5 минути в подсолена вода.

В кашата потапям всяка розичка карфиол и пека върху хартия за печене в Еър фрайъра на 200 градуса.

Във фурната печете карфиола на 250 градуса вентилатор.

Може да направите сос от кисело мляко, чесън и копър.

Да ви е вкусно в Зоната!

Източник: Полъх от моята кухня

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.8
54
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Юстиниян Ясенов
Юстиниян Ясенов
Стана много добре пекох ги във фурната на 250 градуса замразени направо от плика за около 17 минути
13.01.2024 20:43
1
Анонимен
Анонимен
А за колко време се пече ?
13.12.2023 20:50
1
1
Покажи всички подкоментари
Людмила
Людмила
Вкусен карфиол и здравословно приготвен!
31.08.2022 16:04
1