Печен лук

Печен лук
Снимка: Потребител#183012
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4
"Ретро предястие за всички, които си търсят подходяща компания за червеното винце"

Необходими Продукти

  • лук - 8 глави
  • сол
  • олио
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелвате лука.

Нареждате го в тава, като предварително го разрязвате на кръст и там го солите и наливате олио.

Печете на 200 градуса за един час.

Печеният лук е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.3
51
41
30
20
11
Дай твоята оценка:

Коментари

Зори
Зори
И с червен лук става още по-вкусно! Ако са увити във фолио не е необходимо да се добавя вода.
10.03.2017 11:31
1
Зори
Зори
Стават по-вкусни ако се увият в алуминиево фолио и се сложи масло или зехтин и подправки. Накрая може да ги отвиете от фолиото, за да получат приятен "загар". Поздрави! :)
10.03.2017 11:21
1