Начин на приготвяне
Тиквичката се измива, почистваме от дръжката и от другата страна, нарязва се на 6 ленти. В купа се поръсва със олио, сол на вкус и черен пипер. Оставя се за 20 минути да поеме подправките.
Загрява се грил тиган, намазнен с олио, печем тиквички от двете страни.
В купа се смесва извара, нарязани копър, магданоз, малки кубчета зелена чушка за хрупкавост, скилидки чесън и майонеза. Разбърква се добре.
Върху всяка лента гриловани тиквички поставяме в единия край част от плънката и навиваме на рулце.
Забожда се с шишче върху резен домат и нареждаме в чиния.
Сервираме рулцата с листа магданоз и маслини.
Рулцата от гриловани тиквички с извара са готови.