Начин на приготвяне
В блендер поставяме тиквеното семе, конопеното семе и кокосовите стърготини. Блендираме за около 30 секунди.
Добавяме яйцата, брашното от кайсиеви ядки, натрошеното ленено семе, маковото семе, кокосовото масло, бакпулвера, хималайската сол и хладката вода.
Блендираме още за около минутка.Трябва да се получи смес като за кекс.
Намазваме бъркалките на хлебопекарната машина с кокосово масло и изсипваме сместта.
Настройваме програматора на Меню за КЕКС, препечена кора.
Моята хлебопекарна е с голям капацитет и хлебчето ми се получи тъничко, но за сметка на това много вкусно.
Хлябът в хлебопекарна е подходящ както за пряка консумация, така и за направа на мини сандвичи.
Палео хлебчето в хлебопекарна е готово.