Свински Ребърца с Ориз и Праз

20/06/2018
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо354
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставяме месото, което предварително сме измили и нарязали, да ври в топла вода.

Самото месо си пуска пяна, която отпенваме и след това прибавяме 1/4 стрък от праза, 1/3 парче от моркова, черния пипер на зърна, бахар и малко сол.

Това, което остане от лука и моркова, нарязваме на ситно.

В 3 с.л олио поставяме и изпържваме и към тях добавяме почистения и измит ориз.

Пържим докато оризът си промени цвета и след това сипваме 3 ч.ч от бульона, слагаме чубрицата и черен пипер на вкус и посоляваме, ако е нужно.

Всичко това поставяме в тава и подреждаме сварените свински ребърца отгоре.

Поставяме във фурната и печем до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар