Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Баба ми от Враца правеше лучник, слагаше да се запържи и кисело зеле. Става страхотно.
01.03.2022 15:34
1
Arpha
Arpha
Това прилича малко на нашенски дюнер.Всъщност, тази баница може да се приготви и постна, и пак ще бъде по северняшки. Плънката е само от препържен лук, с добавка от смлени орехи, малко червен пипер и обезателно копър.И до днес се приготвя в троянския край. Много е вкусно!
24.11.2013 11:29
5
petq
petq
Страхотна и бърза рецепта, аз слагам и гъби към плънката, а отделно правя и чеснов сос. Става разкош.
23.06.2011 23:36
2
Цветелина Димитрова
Цветелина Димитрова
Много хубава рецепта. Аз лично правя лучник и е много вкусно.
23.06.2011 21:01
1