Тази рецепта коментираха

Анонимен
Радобар
Радобар
Станаха перфектни! 1.30h на 190С. Благодаря за рецептата!
03.03.2016 12:13
14
7
1
Покажи всички подкоментари
Петър
Петър
Вчера моите пържоли се готвиха в слънчева ми печка при бавно готвене за около 3 часа. След мариноване в предпочитаните подправки, малко олио и вино маста им се отдели без да ползвам електричество и да стоя около тях заради прегаряне и други подобни. Резултатът е много добър и икономичен. Изработката на печката тип кутия струва 1 час работа, малко фибран, домакинско фолио, няколко гвоздеи и тиксо. Пробвал съм с успех "сварени" яйца, печено пилешко, риба, ябълков компот, слънчева туршия, затваряне на кисело зеле в буркан и сушене на плодове и зеленчуци.
26.02.2016 08:35
6
17
1
Покажи всички подкоментари
Виникс
Виникс
Това са задушени меса с преразход на енергия! Подсушени, Малко сол и ч. пипер. На плоча или тиган по 3 минути от страна. Намазвате отгоре със смес ( 1:1 мед и едрозър. горчица). Отиват във фурна на макс (грил) за 15 минути. Вадят се, "почиват" си 4-5 минути и това е!
(-;
25.02.2016 23:27
16
7
2
Покажи всички подкоментари
Любо
Любо
Точно по рецептата за 90 мин всичко изгоря
25.02.2016 20:50
34
3
1
Покажи всички подкоментари
Кака и Батко
Кака и Батко
ВНИМАНИЕ! Снощи се чух с щерката, в нейната фурна пържолите са станали за около час - явно от фурна до фурна има разлика. Имайте едно на ум първия път. Другото важно според мен, което съм пропуснал в рецептата е фурната да е предварително загрята.
23.02.2016 07:36
4
3
Кака и Батко
Кака и Батко
Пропуснах да помоля Админа да изтрие евентуалните ми точки от последните коментари - не се боря за точки!
Благодаря!
21.02.2016 21:11
2
kiril
kiril
bravo
21.02.2016 18:22
8
1
1
Покажи всички подкоментари