Тази рецепта коментираха

Анонимен
Maрия
Maрия
Първите 10мин. пека на долен реотан на 180-200градуса и след това на 200градуса на горния реотан я пека, като моята фурна е много силна и за около 30 мин. е готова. Проверявам я с клечка за зъби. За съда в който я пека бих казала, че ползвам или стандартна форма за кекс.
23.05.2013 23:17
1
1
Margi
Margi
Рецептата ми харесва,но има някои недоуточнени моменти в приготвянето...Бих искала да пробвам тортата, но не ми стана ясно, след първите 10 мин. на долен реотан на колко градуса трябва да бъде и след това колко мин. на 200'? Също така - с какъв диаметър е тавата, в която се пече? С удоволствие бих я приготвила, стига авторката да коригира пропуските :)
23.05.2013 20:52
9
2
Деница
Деница
Тората стана страхотна.
14.05.2013 13:49
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Ако чаената чаша е 200 мл. течност, кафената по принцип е 100 мл. Различните продукти- брашно, мляко, олио захар и т.н. имат различно тегло и не винаги 1 к.ч. = 100 гр., но е приблизително това. Относно формата за печене, аз лично никога не пека във форма с падащо дъно, защото течността ми се излива при печене. Слагам в тавичка хартия за печене и намазнявам стените, може и малко брашно. Успех!
22.04.2013 21:32
Maрия
Maрия
Здравейте ами значи аз я правя в обикновена тава, а за кафената чаша... ами 60гр. горе долу.
22.04.2013 21:04
анелия
анелия
Форма с отлепващо дъно или обикновена тавичка,защото виждам че е дебела тортата и кафена или чаена чаша? Иначе изглежда много добре!Чакам отговор за да я направя :)
22.04.2013 20:37
теодора
теодора
ама от кафена до кафена чашка има голяма разлика.аз имам и големи и по-малки,та от кои да сложа
22.04.2013 18:45
veronika
veronika
това аз го знам под името "негърско дупе"ина4е е много вкусно
27.12.2012 16:55
Радка Дойкова
Радка Дойкова
много лесно става и е много сладка
01.12.2012 17:25
1
Ani
Ani
много е вкусна, пробваите
24.11.2012 22:00
2
златка
златка
а тавичката с какъв диаметър е
14.11.2012 12:24
1
Нинка
Нинка
Може :)
21.10.2012 13:20
ива
ива
Може ли блата са се среже на две.Предполагам не става много тънък?
20.10.2012 15:44
Plamena Topacharova
Plamena Topacharova
Става чудесна ! Благодаря за рецептата!
12.10.2012 15:37
2
1
Боби
Боби
колко минути се пече тортата,след като предварително се е пекла 10 минути само отдолу?
11.10.2012 17:23