Тази рецепта коментираха

Анонимен
бобо
бобо
Ништо не стана
30.10.2014 15:19
8
4
2
Покажи всички подкоментари
сърпрайз
сърпрайз
Супер станаха палачинките! До сега бях правила само с прясно мляко и за първи път само с кисело. Ммм..
10.09.2014 15:15
2
1
Камелия
Камелия
Уникални палачинки!
16.08.2014 10:42
9
2
мариийка
мариийка
На мене нещо не ми се получиха и не съм чувала да се слага захар
06.08.2014 09:41
6
3
1
Покажи всички подкоментари
Иван Иванов
Иван Иванов
Страхотни станаха!
05.06.2014 11:17
3
2
Доди
Доди
Ч-л Филина означава чаена лажичка. А за палачинките страxотни.
10.05.2014 17:13
4
1
Filina
Filina
Какво значи к-л ?
01.05.2014 10:06
2
1
1
Покажи всички подкоментари
вера миланова
вера миланова
Супер е всичко
17.04.2014 18:34
1
4
Поли Недялкова
Поли Недялкова
Рецептата е много сполучлива получават се много хубави палачинки които и на следващият ден са чудесни
10.04.2014 21:20
6
4
idol
idol
страшни са и пухкави
26.03.2014 12:02
4
4
Динева
Динева
Получиха се страхотни ............
05.01.2014 17:42
3
3
Мирослава
Мирослава
Страхотни палачинки!Наѝ-вкусните,коѝто сьм правила.Благодаря за рецептата.
05.01.2014 15:10
5
6
Ивайла
Ивайла
супер палачинки
29.12.2013 10:26
4
2
Мирела
Мирела
Най-вкусните палачинки стават така. От години ги правя по този начин. Това с масълцето също е важно. Ако са само с прясно мляко стават жилави. Може да добавите също малко бира. Стават също и с пълнозърнесто брашно. Щом не се отлепят трябва да се добави още брашно и всичко ще е ок.
29.10.2013 18:35
5
2
1
Покажи всички подкоментари
Мария
Мария
Елена, след като ти се късат палачинките това означава,че солта ти е малко. Сложи повече сол и всичко ще е наред.
29.10.2013 18:02
2
1