Gotvach.bg»Рецепти»Предястия»Антипасти»Антипасти от печени чушки

Антипасти от печени чушки

MarianeMariane
Джедай
5611k3k
Антипасти от печени чушки1 / 2
03/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • чушки - 700 г червени и жълти
  • чесън - 1/2 връзка пресен
  • босилек - 1 връзка пресен
  • за дресинга
  • оцет - балсамико
  • зехтин - равни части
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Опечете чушките, задушете ги за кратко и ги обелете. Почистете ги от семките и ги нарежете на ленти.

В дълбока купа сложете печените чушки, покрийте ги с наситнения пресен чесън и босилек. Залейте ги с марината от равни части оцет балсамико и зехтин.

Подправете със сол и черен пипер на вкус. Така приготвената антипаста трябва да се маринова поне за 3-4 часа в хладилник. Поднася се охладена.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.7
50
41
30
22
10
Дай твоята оценка: