Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Спагети с резене

Спагети с резене

Ваня  ВеличковаВаня Величкова
Помощник Готвач
6421k2162k1
Спагети с резене1 / 2
26/01/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
2

Необходими Продукти

  • риба тон - 200 г от консерва
  • резене - 1 глава, голяма
  • зехтин - 1 с.л.
  • чесън - 2 скилидки, нарязани
  • бульон - 125 мл зеленчуков
  • спагети - 375 г
  • маслини - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рибата се отцежда от олиото, главата резене(фенел) се изчиства и нарязва.

Смила се в миксер. В сгорещения зехтин се запържват до омекване чесънът и смленият фенел.

Прибавят се рибата и бульонът и се загрява добре.

Спагетите се сваряват в подсолена вода до омекване, отцеждат се и се изсипват върху горещите фенел и риба. По желание се добавят и маслини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: