Агнешки бут, печен в плик

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Автор
2k12k7k11k13
Агнешки бут, печен в плик1 / 2
25/03/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
80 мин.
Общо
95 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • агнешко бутче - 1 бр.
  • масло - 1 пакетче
  • кимион - 1/2 с.л.
  • черен пипер - 1к.л.
  • червен пипер - 1 с.л.
  • девесил - 1 - 2 щипки сух
  • джоджен - 1 - 2 щипки сух
  • маточина - 1 - 2 щипки
  • чесън на прах - 1/2 с.л.
  • сол - 1/2 с.л.
  • вода - 1 ч.ч.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме агнешкото бутче.

В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре.

Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме в плика, като прибавяме маслото и чашата с водата.

Завързваме плика и надупчваме с игла на места, поставяме в тава и във фурната да се пече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: