Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ирена
Ирена
Рецептата е допълнена, неточностите са отстранети, така че, да запретваме ръкави и да приготвим този изкусително вкусен Кралски сладкиш ;)))
28.08.2013 11:14
1
iv
iv
В маслото-захарта, при жълтъците-1/2 захар, белтъците-останалата захар!!! Обяснете къде по колко??? Иначе изглежда интересно и по-различно.
28.08.2013 09:22
1
Невена
Невена
Краси, настъргва се на едро ренде. Кое не разбираш?
07.07.2013 16:56
Светлана
Светлана

Много ми хареса рецептата на Кралския сладкиш, но не е ясно как се използва захарта.
07.07.2013 13:16
Krasi
Krasi
Аз не разбрах как се настъргва това тесто??
06.07.2013 18:06
Невена
Невена
Сладкишът е изключително вкусен и много интересен, но в описанието на рецептата има допъсната грешка, което кара потребителите да гадаят, колко точно захар и къде се слага.. Първо се разбива маслото със захарта на пух, а после добавяме половината от захарта...:))))
01.07.2013 13:33
1
Покажи всички подкоментари