Начин на приготвяне
Яйцата се разбиват със захарта, с миксер, до получаване на гъст крем. Добавя се олиото - разбива се за кратко.
Сладкото, заедно с водата, се размиват и сместа се прецежда от семките на малините. След това то се прибавя към яйчената смес.
На два-три пъти се прибавят брашното и бакпулверът, като намалявате на минимум степента на миксера.
Половината от сместа се изсипва в подходяща тава-25 см, най-добре правоъгълна, намазана с олио и застлана с хартия за печене.
Другата половина от нея се оцветява с какаото и се изсипва върху бялата смес.
С помощта на шиш се правят фигурки отгоре и тавата се поставя в загрята на 170 градуса фурна. Пече се около 35 минути или до суха клечка, в зависимост от фурната.
Сладкишът се поднася напълно охладен, нарязан по желание на триъгълници или на квадратчета. Поръсва се с пудра захар.