Тази рецепта коментираха

Анонимен
Mirа
Mirа
Извинете, захарта не е твърде много в тази рецепта? Не мога да преценя дали да намаля малко от тази, за сиропа.
03.01.2020 22:20
4
Мария
Мария
Само да попитам, не трябва ли сладкиша да е изтинал преди заливката, а сиропа да е топъл, или обратното!
28.01.2019 14:53
8
1
1
София В.
София В.
Аз доколкото знам винаги се прави така-студен сладкиш и топъл сироп :-) ако Сладкиша не е изстинал и го полеем с топъл сироп ще се "разкашка"
28.01.2019 15:41
15
София В.
София В.
Много добра рецепта!Вече любим сладкиш на цялото семейство.
30.12.2018 10:46
3
2