

Станислава Вълкова
Лек и приятен десерт.
03.10.2018 17:20

valentina
Ще послушам Веселина , защото ванилията ми пресече крема и остана рядък :(
03.05.2015 22:11

veselina
да,краве масло трябва да е :) и аз ви съветвам да използвате по-качествена марка,някакво немско примерно,по-скъпи са,но поне знаете че ще се получи,по-евтините в много случаи български масла за прекалено воднисти и развалят плътността на консистенцията по мой личен опит.
17.03.2013 09:58

denica
краве масло лиииии
16.03.2013 14:16

Veselina
С млякото и захарта мисля че може да се добави и ванилията преди да се сложи на котлона с останалата смес :)
16.03.2013 12:24

melaiza
а банилията каде се слага ?
15.03.2013 16:43