Администратор, не искам да споря, но правя въпросния Катък с печени чушки, със абсолютно същите упоменати продукти в рецептата. Същите! :) Харесва ми обаче, да променям от части технологията на самата рецептура и да я представя на трапезата( почти винаги )в по-различна визия. Цял живот работя в кухни и гарантирам, че една рецепта, сготвена от двама(трима, пет...)готвача, ще изглежда винаги различно! Поздрави!
06.12.2018 11:23
3
5
1
Admin
Може да си правите същата рецепта, но в рецептата на Зорица чушките са накълцани много на ситно и орехите са смлени. При вас се виждаха цели орехи и огромни парчета чушки. Което е подобна рецепта, но начина на приготвяне не е същия. Когато чушките са накълцани, самата разядка изглежда червена, както се и вижда от снимките. При вас не е така, съответно не е същата рецепта.
06.12.2018 13:47
6
1
Величка Щърбанова
Добавих две снимки на разядката по рецептата, така и не разбрах защо не бяха одобрени?!... Не ми е за точките, но не ми стана ясно възоснова на какво точно ми бяха изтрити?!... Зорица, вие на какво мнение сте?
05.12.2018 17:07
3
4
1
Admin
Защото бяха подобни, но нямат нищо общо с рецептата. Погледни снимките на Зорица, погледни твоите и ще разбереш. Начинът на приготвяне при теб е малко по-различен.
06.12.2018 09:14
6
Величка Щърбанова
Тази разядка често присъства на домашната трапеза!
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани