Тази рецепта коментираха

Анонимен
Svetla
Svetla
Така наречената "Грис - халва".
Тази рецепта ме връща в детството. Само да добавя - когато халвата е готова може да се ползва подходяща мъничка чашка или друга форма , която се пълни с грис халвата и после чашката се обръща.Колкото по-малка е чашката , толкова по-добре :)
26.03.2013 13:52

Последно Коментирани

Мляко с ориз по турскиСутляшМляко с ориз по турски67
Христилияна ДимитроваХристилияна Димитрова3822k3k
Печена белена тикваПечена тикваПечена белена тиква32
Марияна Петрова ИвановаМарияна Петрова Иванова2k13k14k
Грис халваХалваГрис халва9
Rosi StoyanovaRosi Stoyanova1k4k13k
Кускус с прясно млякоКускусКускус с прясно мляко21
Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева7483k6k
Пещерски татлииДруги десертиПещерски татлии1517
Фати КамбероваФати Камберова1078531k
Еклери с маслен кремЕклериЕклери с маслен крем11
Мария ГулековаМария Гулекова4121k2k