Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Свикнала съм класическият рататуй да е подреден на колелца, но и този става. Получи се много вкусен рататуи
28.03.2023 12:09
krisi
krisi
много е вкъсну
25.01.2014 17:36
Станислав
Станислав
Чист тюрлю гюбеч с тия чуждици прекалявате .
25.09.2013 21:11
2
1
Грета
Грета
Не зная как успявате да се вместите в 10-те минути за приготвяне. На мен ми отне почти половин час. Моят рататуи де получи доста по-светъл от този на снимката, може би защото обелих и изкиснах в сол патладжана, след като го нарязах. Иначе стана добре, особено като прибавих и по един шницел за гарнитура. :))
29.08.2013 12:35
3
1
Антония Ангелова
Антония Ангелова
Перфектно е меко казано.Страшно вкусно и лесно за приготвяне ястие.Стана любимо в нашето семейство, при положение, че сме месоядни.
17.06.2013 18:45
1
Цветомира
Цветомира
Наистина е невероятно вкусно, аз лично му добавих и морков.
30.05.2013 11:06
Дияна Иванова
Дияна Иванова
Това е СЕЛСКА френска манджа, не е гювеч...Ястието е страхотно и се приготвя лесно и без особени затруднения :)
29.05.2013 16:29
1
daniela dimitrova
daniela dimitrova
прилича ми на гювеч,а не на френско ястие!
11.05.2013 15:33