Истинска шкембе чорба се получава от бульона,в който е вряло шкембето заедно със свареното шкембе и за даденото количества шкембе литър и полвина вода стига.Прясното млеко не е задължително,но ако се прибавя да не бъде повече от 400-500мл за количеството,за да не хапвате млечна попара с месце,а истинска чорба.Запръжката също да е повечко по същата причина смесват се масло и олио с повече червен попер.Справки-р-т Капана където правят най-вкусното шкембе от десетки години.
Готово шкембе ако на някого не е ясно означава сварено шкембе.Четете опаковката и варете до лесно нарязване.
13.01.2025 19:34
2
Анонимен
Всичко хубаво,но къде е чорбата на рецептата?Нали чорбата не е един литър мляко,а вдъщност щорбата,в .която е вряло шкембето
Готово шкембе ако на някого не е ясно означава сварено шкембе.Четете опаковката и варете до лесно нарязване.