Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Zdraveite, az polzvam na VELIKOVI-1 i mi se poly4avam s nego 4ydesno,bez zabelejka. Prepora4vam
26.04.2022 23:41
Кристиан Александров
Кристиан Александров
Аз обикновено използвам Елена или Саяна. В малките магазинчета, където предлагат млечни продукти от малки ферми от определен регион, също се предлагат качествени сирена.
24.07.2019 09:48
1
Кристиан Александров
Кристиан Александров
Трябва да е по-твърдо и стегнато, но и да не е трошливо.
24.07.2019 09:37
1
Покажи всички подкоментари
Н.Акифова
Н.Акифова
Какво сирене използвате. Аз когато приготвям, моето сирене постоянно става на каша. А пък съм яла в други места сиренето си седи цяло парче.
24.07.2019 09:26