Тази рецепта коментираха

Анонимен
Maria Kostoff
Maria Kostoff
Вкусна българска гозба, с пресни домати също става. Ако не желаете да е като манджичка, можете да запечете вашия праз с ориз и малко на фурната
28.03.2023 14:12
1
Лиляна
Лиляна
Чудесно зимно ястие! Аз го сготвих, но и запеках във фурната! Аз го консумирам с кисело мляко.
07.12.2022 20:03
1
Потребител#273916
Потребител#273916
Използвах вместо домати лютеница и освен риган и черен пипер добавих малко чубрица, босилек, сминдух и куркума, пресен магданоз и 3 листенца пресен джоджен. Резултатът ми харесва.
04.01.2022 15:02
1
Miss Tasty
Miss Tasty
може ли да се прави и с пресни домати(лятото има хубави български домати)
12.11.2019 23:15
1