Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Станаха много вкусни!
01.04.2024 13:13
Анонимен
Анонимен
Аз запекох макароните във фраера до златисто и тогава спазих рецептата .Получи се превъзходно .
12.03.2024 15:19
2
Анонимен
Анонимен
Ne bqh probval da sloja sirene predi , ne e kraino zle no predpochitam originalnata recepta.
Imah problem s 1litar mlqko trqbvashe da hvurlq blizo 500ml za da moje da q blizo 2 chasa
08.02.2024 14:39
1
Анонимен
Анонимен
Чудесен резултат, облизахме си пръстите? Първоначално се притесних, че млякото е твърде много и няма да стегне достатъчно, но с малко търпение всичко се получи прекрасно.
07.02.2024 18:31
Анонимен
Анонимен
Спазихме рецептата на100 процента и резултата беше впечатляващ.Всички ги харесаха.Отлично.
03.02.2024 10:01
Юстиниян Ясенов
Юстиниян Ясенов
Получиха се и станаха много вкусни . Благодаря Ви !
21.10.2023 18:37
Анонимен
Анонимен
Аз ги правя с 14 яйца и 2 литра мляко, 350 гр. макарони без сирене. Стават уникални.
27.08.2023 18:43
3
6
2
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Пресече се към 40тата минута
Може би млякото трябва да се свари предварително?
05.08.2023 23:49
2
Жени
Жени
Направих грешка и преварих макароните , но крайният резултат е задоволяващ. Ще повторя рецептата ,за да се уверя ,че отлична?
30.07.2023 10:56
3
2
Анонимен
Анонимен
Мразя такива рецепти, пишете поне приблизително колко се пече
05.06.2023 09:27
1
1
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
станаха чудни макарони, рецептата ни хареса и вече ни е в граха Любими
25.04.2023 12:17
1
Анонимен
Анонимен
Ако имах по добра фурна , щяха да са още по хубави . Благодаря Ви.
25.03.2023 17:22
Анонимен
Анонимен
Защо се слага сирене, нали са сладки макарони.
11.03.2023 16:25
6
1
Покажи всички подкоментари
Анонимен
Анонимен
Чудни❤️
12.02.2023 19:16
Анонимен
Анонимен
Ами не са нито сладки, нито солени! Сложете или само сирене, но повече или само захар.
26.01.2023 12:54
5
1