Тази рецепта коментираха

Анонимен
Марияна Петрова Иванова
Марияна Петрова Иванова
Хаха,нашият свърши! Бяхме взели от Teruel и такъв вкусен хамон не бях яла!
14.01.2020 15:50
2
Марияна Петрова Иванова
Марияна Петрова Иванова
Малко след като го купихме ,попаднах на коментари във ФБ за хамоните. В повечето беше споменато, че най- вкусните хамони в Испания, са точно там,хаха
От меркадоната не купувам,след като последния път взехме и имаше една специфична миризма на прасе,че.....
14.01.2020 17:05
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Аз теруелския май не съм го опитвала, нямам спомен, но ти сега ме заинтригува и ще си взема като минаваме от там. Нашият е от Меркадона, уж пата негра, иберико. Обаче като го нарязахме не ми заприлича на онзи истинския иберико, който веднага се познава по цвета и това, че има филтрирана мазнинка в месцето. Имаше, но тук там. Вгледах се в етикета и тогава ми стана ясно- със ситни цифри написали 50% раса иберика. Хаха, та прецакахме се. Не, че е лош, напротив, но.... друго очаквах.
14.01.2020 16:48
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
Ехаа, веднага ме подсещаш да си спретна едни такива :) За празниците взехме един бут Хамон и вече взе да позасъхва,че го забравихме :))Чудно вкусни са тези тапас и са класика, аз много ги обичам!
14.01.2020 15:12
1