с това олио много мазно става,ние във Враца слагаме кисело мляко и е супер
27.11.2013 23:04
1
1
maggi_bg
Вкусно.....мммммм....
27.11.2013 18:59
Ваня
Много е вкусно, благодаря!
27.11.2013 17:36
maggi_bg
Толкова е вкусно.....мммммммм....
27.11.2013 16:19
1
Гост
Това във Видинския край го наричат лютица. Научих го от бабата на съпруга ми. Само че те на слагали зехтин или олио, защото в онова бедно време едва ли са имали зехтин, а и олиото е било лукс. Добавяли са лъжица-две кисело мляко, за да стане по-сочно. Баба е правила и друг вариант на лютицата - с печени чушки и чушлета, печени червени домати, праз. И двете са много вкусни.
22.09.2013 23:39
1
1
Диана
аз съм от Враца и ние го правим така
това с олиото ми идва в повече
в сиренето и млякото има достатъчно
27.11.2013 23:01
венци
Къде по бабиното ви време сте видяли зехтин това е горе доло лиутика
21.08.2013 20:33
1
1
Ella Alanova
По бабиното време са ползвали само зехтин!!!
22.02.2019 17:08
1
Дани
И моята баба правеше нещо подобно, само че вместо сирене добавяше парченца изпържено пиле. Става страхотно.
това с олиото ми идва в повече
в сиренето и млякото има достатъчно