Тази рецепта коментираха

Анонимен
Диана
Диана
с това олио много мазно става,ние във Враца слагаме кисело мляко и е супер
27.11.2013 23:04
1
1
maggi_bg
maggi_bg
Вкусно.....мммммм....
27.11.2013 18:59
Ваня
Ваня
Много е вкусно, благодаря!
27.11.2013 17:36
maggi_bg
maggi_bg
Толкова е вкусно.....мммммммм....
27.11.2013 16:19
1
Гост
Гост
Това във Видинския край го наричат лютица. Научих го от бабата на съпруга ми. Само че те на слагали зехтин или олио, защото в онова бедно време едва ли са имали зехтин, а и олиото е било лукс. Добавяли са лъжица-две кисело мляко, за да стане по-сочно. Баба е правила и друг вариант на лютицата - с печени чушки и чушлета, печени червени домати, праз. И двете са много вкусни.
22.09.2013 23:39
1
1
Покажи всички подкоментари
венци
венци
Къде по бабиното ви време сте видяли зехтин това е горе доло лиутика
21.08.2013 20:33
1
1
Покажи всички подкоментари
Дани
Дани
И моята баба правеше нещо подобно, само че вместо сирене добавяше парченца изпържено пиле. Става страхотно.
21.08.2013 09:49
1