Тази рецепта коментираха

Анонимен
pavel_0303
pavel_0303
изглеждат вкусни и лесни за приготвяне
18.08.2018 09:06
Люси
Люси
Здравейте, току-що направих тези пърленки за вечеря, стана нещо невероятно...но аз си направих тестото /за хляб/ и леко я подобрих като ги намазах с чеснова паста, след като ги изпекох. Отдавна се чудех как се правят тези многолистни пърленки, вече ще ги правя по-често.
17.12.2013 20:11
4
4
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Явно е с готово тесто от магазина.
10.10.2013 22:33
6
7
galiana
galiana
а как се прави тестото
10.10.2013 20:26
9
3
Ива
Ива
Тестото на Фамилия е много добро!
18.08.2013 21:43
1
teo
teo
най накрая една проста и хубава рецепта дето не трябва в това горещо време да се цапаш да бъркаш тесто. Наистина простите неща си остават най хубави07809
12.08.2013 18:53
1
zdrava
zdrava
Маслото къде се използва, с него може би само намазваме пърленките като са извадени от тигана? Иначе рецептата като техника на изпълнение много ми допада, с това превиване на осморката и повторно разточване сигурно става много добре - непременно ще я пробвам! Благодаря Ви!
27.10.2012 18:48
1