Тази рецепта коментираха

Анонимен
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Ще напиша моето мнение. Първо се разтапя шоколада, а после се добавя сметаната. Според мен не е все едно дали ще се ползва сметана или вода, защото след като изстине, сметаната стяга, а оттам и крема. Има значение и дали шоколада е млечен или натурален. Млечният е сладък и с него може да използва и течна сладкарска сметана (но не препоръчвам- става много сладко), и течна готварска неподсладена. Докато с натуралния трябва да се ползва подсладена сметана. Може и да не се загрява предварително, но трябва да се изчака да изстине после, за да стегне.
10.11.2013 20:03
Elenka
Elenka
Имам два вапроса 1 парво се ратопява шоколада и тогава се слага водата или сметаната и 2 ако сложа сметана каква трябва да е и ако е те4на трябва да е топла или не???Моля кайете заштото много ми харесва!!!
10.11.2013 18:40
elena
elena
Аз я направи и стана супер! Ако спазвате диаметъра на тавичката,ще успеете след това да ги разделите на две. Ако се спазят условията за крема и се изчака да изстине след това,маслото се втвърдява,от там и крема се сгъстява. Препоръчвам я
21.10.2013 17:22
Maria Petrova
Maria Petrova
Изобщо нищо не се получи.Първо сместа е прекалено малко,за да получа 4 блата и второ-крема е течност.Съжалявам,но много ме разочарова тази рецепта.Има ли какво да съм сбъркала аз?
12.10.2013 20:02
Нора Симеонова
Нора Симеонова
Аз сам Нора.Много съжалявам,че сам я объркала.Виолета е права.Не съм забелязала грешката ми.Маслото трябва да е 200гр.
05.09.2013 15:19
Виолета
Виолета
Е как чаша и половина захар се разбива с 20гр масло на пухкав крем ?Да не би маслото да е 200гр , или не знам , има нещо сбъркано в тая рецепта
05.09.2013 00:17

Последно Коментирани