Тази рецепта коментираха

Анонимен
Наблюдател
Наблюдател
Супер! Този аз , който попита яде ли го някой този буламач ,с коментара сипоказа какъв буламач е в мозъка му ;)
03.12.2015 11:28
2
Анна
Анна
Това ястие го помня от детските си години,баба ми го е приготвяла.И сега след40год ,когато ми се прияде си го приготвям със спомени !
29.04.2015 11:10
1
I
I
Това си го ям редовно. Все ми остава сух хляб и така го оползотворявам. При това моят хляб е най-черният на Лидл. Имам само една забележка по рецептата - червеният пипер да се запържи в маслото, а не само да се поръси отгоре, но това всички го знаят.
20.11.2013 12:28
2
така си правя по 'Панагюрски'
така си правя по 'Панагюрски'
така си правя яйца по 'Панагюрски ' - без хляба :)
19.11.2013 22:17
daniela dimitrova
daniela dimitrova
то вече и яйцата и сиренето не са евтини така , че едва ли е сирома6ко ядене.
19.11.2013 21:06
4
Без име
Без име
Грубо е да казвате ,че е буламач!За някой човек ,който няма такава голяма финансова възможност ,може да бъде вечеря.
19.11.2013 20:34
6
valeriq
valeriq
ммм попарка с екстри
07.11.2013 21:36
1
Ани
Ани
Попара на български с изгъзица яйце..
26.10.2013 09:47
1
1
стоянов
стоянов
да!ял съм го като малък и мога да кажа че е много хубав;буламач;! самоче баща ми го приготвяше без яйце.
24.10.2013 20:00
1
1
Аз
Аз
Този буламач яде ли го някой?!
24.10.2013 12:04
7