Начин на приготвяне
Разстелете корите за баница и ги срежете на две.
Намажете една половинка със зехтин, поръсете с риган и в нея завийте първия кръг Проволоне. Намажете и втора кора с мазнина или просто напръскайте с капки и завийте около първата. Така процедирайте и с останалите 2.
По същият начин завийте и второто парче италиански кашкавал.
Загрейте тиган с малко зехтин, само колкото да се намазни дъното. Огънят да е умерен.
Запечете от двете страни пакетчетата до златист загар. Ако при печенето установите, че проволонето се размеква много, увеличете температурата, за да се запечата по- бързо.
Трябва да омекне, но не съвсем да се разтича, за да не е трудно или невъзможно обръщането.
Поднесете Проволоне в кори за баница като предястие или мезенце поръсено с още ароматен риган.
Добър апетит!