Къде са яйцата и сиренето.Кофти рецепта,аматьорска.
14.06.2024 11:40
1
8
1
Анонимен
Яйца и сирене в каймата и ориза?!!
Объркахте рецептата.
22.06.2025 11:39
Юстиниян Ясенов
Стана супер! Единственота разлика която добавих от себе си всъщност две разлики: малко пресен чесън настърган на ситно към плънката и накрая преди да ги извадя от фурната (5 минути някъде) настъргах кашкавал.
13.04.2024 18:40
12
1
Анонимен
Колко градуса и на какво....
02.02.2024 20:17
2
1
Анонимен
Най-вероятно на 200 градуса без вентилатор, за да може да се отпуснат тиквичките без да загори плънката. Аз бих добавил и малко копър и настърган кашкавал отгоре.
Объркахте рецептата.