Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Колко брашно? Благодаря!
22.08.2023 15:43
Миглена Ефтимова
Миглена Ефтимова
Бухтичкиъе станаха дтрахотни. Бързо се изядоха, значи са вкусни.
09.10.2017 05:05
2
1
Vanq Kasabova
Vanq Kasabova
Колко грама брашно??
04.11.2016 10:46
6
2
nataliq
nataliq
Благодаря за рецептата,станаха мекички и топящи се в устата,бухтички!!!!направих над 40. Бухтелинки
29.08.2016 13:16
4
Даниела Станева
Даниела Станева
Аз ги правих миналата неделя-без мед в съставките но на вид бяха същите.
01.03.2016 12:42
1
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Обичам,макар да са доста незадравословни :) С мед или конфитюр мога да ям,да ям..... :) А що се отнася до ,,кексовото тесто,,- не сте ли правили кекс,че питате какво е кексово тесто.Толкова гъсто трябва да го направите с брашното.Преценете просто.
17.01.2016 23:09
8
2
Петко Аврамов
Петко Аврамов
Половината от сниманите не са пуснати с лъжица в олио, а са рязани с нож,след като тестото е разточено на кора/лист/, както и да се нарича.Ние замесваме тесто от кофичка кисело мляко с 1ч.л.сода бикарбонат,три яйца,1 ч.л.сол,1с.л.захар,брашно колкото поеме- за средно твърдо тесто.Изглеждат по същия начин,като на публикуваната снимка.може да се хапнат и със сладко и със солено.
21.08.2013 14:17
30
4
Биляна
Биляна
станаха вкусни :), леко тестяви , но май прекалих с брашното . пак ще ги опитам
16.06.2013 10:20
1
1
пинко
пинко
аз искам да ми поясните за ''кексово тесто'' (колко брашно) и олио само за пърженето ли или и в самото тесто?
10.06.2013 10:37
13
3
МАМА МИ ГИ НАПРАВИ И БЯХА....
МАМА МИ ГИ НАПРАВИ И БЯХА....
Аз обожавам бухтички бяха много вкусни засложава си да ги опитате!
02.06.2013 13:11
1
Стават!
Стават!
Мако пояснения за солта!
03.03.2013 14:28
3
veselata gotva4ka
veselata gotva4ka
mnogo vkusni izglejdat utre mislq da gi napravq za zakuska na decata
05.10.2012 15:23
мима димитрова
мима димитрова
Чак пък ужас... Елементарно, Уотсън - незначителна грешка. Все пак сте се досетили! Адмирации... за рецептата. Правила съм тези бухтички и ако отпуснеш въображението, стават перфектна основа за невероятни вкусотии.
20.09.2012 02:12
3
Ина
Ина
И колко сол,че не ми стана ясно?
19.09.2012 20:28
1
2