Тази рецепта коментираха

Анонимен
ФантасмагАрия
ФантасмагАрия
250 грама тахан на 500 гр нахут е прекалено много, дори ако обичате "тежък" хумус.
11.01.2017 23:55
Мира
Мира
Ето една много добра изпитана рецепта: 500 г нахут, 3 суп. лъжици тахан, 3 суп. лъжици зехтин, 1-2 скилидки чесън, лимонов сик, сол.
Ползвам нахут от консерва, като го варя допълнително 5 мин. За да се получи желаната гъстота слагам малко от водата където се е варил нахута. Всъщност това е рецепта за ливански хумус.
20.05.2013 19:39
3
А.А
А.А
Това не е моята рецепта. Не ми допадна.
13.04.2013 18:33
Светлин
Светлин
.... може да се добавят и лентички кисели краставички за още по- добър вкус при сервирането... :)
11.09.2012 19:43
Милан
Милан
да. за 500 г нахут 250 г сусамов тахан са идеални ;)
01.09.2012 14:27
външен
външен
то и 250 гр. тахан е много.. явно рецептата е за мнооого хумус :)
01.09.2012 10:43
:)
:)
И малко зехтинче сложете. 500гр. тахан е адски много. Не мога да си представя хумус с толкова много тахан.
08.05.2012 14:07