Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ивета Петкова
Ивета Петкова
Кремът и блатът заедно ли се печат? От орехите, белтъците и ванилията не се ли правят 3 блата, които да се печат отделно?Нещо не разбирам
14.01.2017 15:31
5
2
Камелия Саман
Камелия Саман
За мен това е истинската торта "Гараш" с приятни спомени от детството (въпреки, че оригиналната рецепта е друга).
28.04.2016 00:39
3
gabik023
gabik023
Могат да се сложат и 150 г или по-малко орехи за да не става натрапчив вкуса им!!!
08.05.2014 09:54
2
1
Маргарита
Маргарита
То хубаво се пече 1 и 20 минути а какъв трява да бъде блатът ? Тъй като аз го пека вече 2 часа и повече и като го гледам колко е мек и воднист не си представям зд ньнъв начин ще го намажа с останалата течност?!
10.03.2014 23:18
12
2
1
Покажи всички подкоментари
Дидо Готвача
Дидо Готвача
Браво!Това е любимата торта на жена ми и на мен естесвено!Именно рецептата без брашно е ценна според мен!С брашно и баба знае ;) :)
09.03.2014 11:57
3
1
коки
коки
тази снимка дане от каталог на някакив цех за торти
08.03.2014 17:37
2
1
Покажи всички подкоментари
таня
таня
нешто не се разбира
09.02.2014 17:27
9
3
1
Покажи всички подкоментари
николай
николай
Защо трябва дървена лопатка?
09.02.2014 15:48
9
2
1
Покажи всички подкоментари
Мими
Мими
Благодаря! Не съм я правила до сега и не знаех! Но ето 4е научих нещо ново и полезно :)
05.02.2014 23:23
5
5
Мими
Мими
А няма ли брашно в блата?
02.02.2014 20:57
25
3
1
Покажи всички подкоментари