Кремът и блатът заедно ли се печат? От орехите, белтъците и ванилията не се ли правят 3 блата, които да се печат отделно?Нещо не разбирам
14.01.2017 15:31
5
2
Калинка Малинка
За мен това е истинската торта "Гараш" с приятни спомени от детството (въпреки, че оригиналната рецепта е друга).
28.04.2016 00:39
3
gabik023
Могат да се сложат и 150 г или по-малко орехи за да не става натрапчив вкуса им!!!
08.05.2014 09:54
2
1
Маргарита
То хубаво се пече 1 и 20 минути а какъв трява да бъде блатът ? Тъй като аз го пека вече 2 часа и повече и като го гледам колко е мек и воднист не си представям зд ньнъв начин ще го намажа с останалата течност?!
10.03.2014 23:18
12
2
1
gabik023
Ами, зависи от градусите на печене. Най-лесно става като се пече на 100 градуса за около 1 и 10-15 мин., и после се пробва с клечка за зъби дали е течно от вътре! :)
08.05.2014 09:49
3
4
Дидо Готвача
Браво!Това е любимата торта на жена ми и на мен естесвено!Именно рецептата без брашно е ценна според мен!С брашно и баба знае ;) :)
09.03.2014 11:57
3
1
коки
тази снимка дане от каталог на някакив цех за торти
08.03.2014 17:37
2
1
gabik023
Ами не е снимка на самата торта, а е от интернет! :)
08.05.2014 09:53
1
3
таня
нешто не се разбира
09.02.2014 17:27
9
3
1
gabik023
Кажете какво и ще обясня! :)
08.05.2014 09:55
2
николай
Защо трябва дървена лопатка?
09.02.2014 15:48
9
2
1
gabik023
Така е в оригинала, но може с дървена лъжица или нормална просто! :)
08.05.2014 09:50
Мими
Благодаря! Не съм я правила до сега и не знаех! Но ето 4е научих нещо ново и полезно :)
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани