Тази рецепта коментираха

Анонимен
Ваня Георгиева
Ваня Георгиева
Сега чувам за кресон.
10.05.2016 00:20
1
Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Кресон не съм използвала до сега
09.05.2016 23:51
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Сивина цвят, името им идва от думата сажди
09.05.2016 22:20
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Свекърва ми едно време правеше туршия с гъби саждивки. Много вкусна беше. Ако има гъбари сред колегите, да кажат има ли ги още тези гъби.
09.05.2016 18:33
1
1
Monika Ivanova
Monika Ivanova
никога не съм ги чувала..с баба и чичо сме събирали,печурки, манатарки, пачи крак, сърнели и други не знам
09.05.2016 20:16
Diana
Diana
Чудесна идея!
09.05.2016 07:23
Monika Ivanova
Monika Ivanova
слагам и малка лъжичка мед
09.05.2016 07:14