Не можах да разбера как да я навия на спирали,,,да я навия на руло и след това да я усуча ли?,,
11.02.2017 19:01
9
Вероника Боянова
Аз мисля, че е много вкусно и непременно ще опитам рецептата!!
07.10.2014 09:25
3
3
веси
Малко побългарено
08.02.2014 20:51
1
1
Георгиева
Наистина ли няма мая за хляб или е изпусната от рецептата?
02.12.2013 13:53
1
5
1
Златомира
Тази рецепта е без мая, защото се точат тънки кори от тестото.
08.02.2014 16:58
5
1
Стоянка Василева
Аз го направих с готови кори за бюрек и стана много хубав,изяде се на мига и беше одобрен от всички.Оценявам с "добре е ",защото оригиналните турски кори за бюрек са още по-хубави,но не мога да си ги доставям редовно.
29.10.2013 16:11
4
3
Мами
1. В баничното тесто не се слага набухвател; 2. Тестото се меси с хладка, а не с гореща вода и изобщо рецептата ми изглежда много съмнителна...
13.10.2013 00:31
12
2
Vencislava Dineva
явно са правили копи пеист на снимката от милинки!
13.10.2013 00:07
6
2
ширин
Тази рецепта или е измислена или нещо са объркали
19.09.2013 02:45
7
1
ToHu
На снимката ми се струва, че са милинки.
18.09.2013 14:10
2
1
Деси
Ама и маята липсва в тестото! трябва набухвател да има
29.08.2013 13:34
4
4
1
сиси
При тесто с разточени тънки кори не се слага мая!
08.02.2014 17:00
6
1
Деси
Аз пък си мисля,че градусите са обратно.Първо на слабо на се наддигне после вече да се пече.Аз така пека пита-та.
29.08.2013 13:31
2
3
Катя
Всичко спазих както е по рецепта,но отвътре не се изпече и не е обемен както на снимката.Отдоло иотгоре се изпече незнам сякаш му липсва нещо.
26.08.2013 22:49
1
ситничарка
в бюрека не се слага мая,но с тази заливка....нещо не ми се вързва.това както е обяснено в рецептата ми прилича на вита баница.тя се прави с мая,но без заливка.само се маже с яйце.няма да пробвам..............не е точна рацаптата
04.08.2013 16:24
3
1
рея
И още нещо.В рецептата за тестото е указано да се сложи масло.Това способства за добрата разтегливост на тесто.Ако сложиш оцет ще стане по жилаво и ще се събира.Затова маслото е по добрият вариант.Оцет се слага ,за да се заздрави тестото при лошо брашно
31.07.2013 20:18
рея
и на мен не ми прилича на бюрек,а имам претенции,че разбирам от баници и теста.Като цяло рецептата е точна.Така се прави банично тесто.Проблемът"сода"-ами тя е за заливката,а не за тестото.При толкова дебел бюрек мисля,че не е правилно зададена температурата.Започва се на 200' и след като придобие лек и много светъл цвят се намалява на 160-170'.Указаното време е вярно.Мисля,че просто снимката е различна от това,което се описва като рецепта.Мога да кажа,че ако я спазите,ще се радвате на страхотно вкусен бюрек,който няма да изглежда като на снимката
31.07.2013 20:12
AN
ТОВА СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е САМО СЪС ЩИПКА СОДА88898
25.07.2013 11:00
Ани
На една щипка сода за хляб набухвател ли му викате...
17.07.2013 15:26
Лили
Содата също е набухвател.И както е отбелязано по-долу в тестото за баница НЕ СЕ слага мая.
17.07.2013 10:22
2
Ани
Печивото от снимката със сигурност има мая.И аз смятам,че без набухвател нищо няма да стане.Не бих рискувала.
17.07.2013 08:55
Ники
В баничното тесто не се слага мая. Проблемът е във високата температура - обикновено се пече на 160 - 170 градуса. И една малка хитринка - за по-лесно разточване към тестото добавете 1 супена лъжица винен оцет.
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани