Тази рецепта коментираха

Коментари (4)

Изпрати
Сия Рибагина
Сия Рибагина
19.10.2016 12:51
Филийките може да се пържат в маслото, след като им се добави и малко олио, защото иначе загаря маслото. Сместа се приготвя от всички съставки, след като се смесят се топи хляба и се пържи.
3
0
Ирина Андреева Jolie
Маслото не е подходящо за пържене,защото температурата му на горене е мнофо ниска и на първите две филии то вече ще е замирисало на изгоряло...диста странна рецепта,не съм я правила.Аз ги потапям само в яйца и ги пържа в олио и след това захаросвам или оставям така за солени.
4
0
Виолета
Виолета
05.10.2015 10:05
Престанете с тези измислени рецепти!
4
0
Колева
Колева
14.03.2015 11:09
Нали трябва да се потапят в прясното мляко филиите и после в яйцата,а в рецептата пише да се смесват.Аз ли не разбрах?
1
0
Петрова
Петрова
22.08.2015 09:08
А за какво е маслото,за пържене ли?
1
0