Тази рецепта коментираха

Анонимен
Мария Божилова
Мария Божилова
Наистина много добър паниран кашкавал!Не се разтича и се приготвя много бързо.
11.01.2020 22:07
Диана Герова
Диана Герова
Вкусът на кашкавала е страхотен. Благодаря за идеята.- Това беше причината да се присъединя днес към Вас. Благодаря.
14.04.2016 16:07
2
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Безкрайно щастлива съм, че харесвате идеята ми и най-вече, че ви допада вкусът!
24.02.2016 18:00
Анелия Терзиева
Анелия Терзиева
Интересна идея.Мерси за споделянето!
24.02.2016 14:06
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Да, наистина е важно пакетирания кашкавал да се потопи в яйцето непосредствено преди пържене.
23.02.2016 10:01
2
никна
никна
Много яко - лесно, бързо и вкусно.
Приятно съм изненадан, научих нещо което наистина си заслужава да се пробва - въпреки че предварително знам че ще е добро.
Браво.
22.02.2016 20:14
1
1
Djes
Djes
Понякога ми се разкашква кашкавала. На какво ли се дължи.
22.02.2016 16:56
1
Кака и Батко
Кака и Батко
Има различни кашкавали на пазара, вероятно е от самия кашкавал.
22.02.2016 19:21
Кака и Батко
Кака и Батко
За първи път нещо ми се получава от първи път. Никакви забележки към описанието, а за вкуса да не говорим! Дори веднага опитах по същата технология да панирам сирене - също перфектно. Нещото, което установих на мой гръб е да се внимава листата да не се перфорират от кашкавала при завиването - разтича се. Другото важно според мен е да се уточни, че овалването в яйце трябва да става парче по парче непосредствено преди пърженето - иначе корите се размекват и съдържанието изтича.
22.02.2016 16:33
1
Наталиа Петрова
Наталиа Петрова
Много се радвам, че рецептата Ви харесва.
15.01.2016 13:14