рецептата е чудесна. аз слагам 1 пакетче кр. масло- 125 гр. Правила съм я много пъти и винаги успешно!
26.07.2020 13:29
7
Dob
Рецептата е супер, получи се много добре. Всички много го харесаха, на мен ми беше малко сладко но това вече е до личен вкус. Поздравления за страхотната рецепта, а комбинацията с топка сладолед е уникална.
11.05.2018 23:12
10
Margarita Kalinova
Крема не ми стана ясен със сурови жълтъци и захар?!Без мляко???
19.06.2016 23:35
17
5
1
Мая Пенчева
нарича се глазура, не крем, жълтъците се бият заедно с пудрата захар докато побелеят и започнат да падат на ленти, готовият блат се намазва, веднага щом се извади от фурната, после намазания блат се слага отново във фурната за да се втвърди глазурата, на около 100 градуса за ок 10 минути, не се чака 2-3 часа, изчаква се само да изстине, преди да се нареже! що за патка пише рецепти след като няма хабер от готвене и що за идот мери масло с чаша, количеството масло е 200 грама!
24.08.2017 16:47
45
37
Мариела Христова
Теди, приготвя се само с краве масло.
17.01.2016 22:46
6
3
1
Анонимен
Оригиналната рецепта е много стара,там се приготвя с пречистена свинска мас , става перфектно
04.11.2023 21:26
теди
Може ли маслото да се замести с олио?
13.01.2016 10:58
2
11
1
Анонимен
Не може само с масло за да се втвърди.Отгоре може да се настържи шоколад
Тази рецепта коментираха
Подобни рецепти
Последно Коментирани