Начин на приготвяне
Оставяме маслото да омекне на стайна температура. Смиламе ядките и добавяме маслото, пресятото брашно, ванилията, захарта, меда, бакпулвера. Омесваме много добре.
Белтъците разбиваме на сняг и внимателно добавяме към сместа.
Изсипваме тестото в намаслена тава и печем в предварително загрята фурна на 180 градуса, докато придобие златист загар.
Разбиваме жълтъците и пудрата захар на пяна с миксер. Когато основата се е опекла, изливаме глазурата отгоре и заглаждаме. Печем още 5-7 минути.
Веднага след това вадим от фурната, за да остане хрупкав.
Коментари
Нямало брашно, това малко ме разсмя, но от това, че трябва да има медиуми в сайта, направо почнах да се превивам, не се издържа ха ха.
Брашно има, и е овесено, но за медиуми не мога да помогна, ако настоявате да има ;).