Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
На 13 години съм и правя най-различни рецепти от този сайт от 7годишен и този сайт ми помогна да открия моя скрит талант и в момента съм в академия по готварство а пък другата година отивам в ТОХА плевен иначе крем карамела се получи идеално
17.04.2024 20:56
Анонимен
Анонимен
Аз я правя с по-малко захар и я пека на водна баня.
18.01.2024 10:19
1
Анонимен
Анонимен
Аз я изпробвах в момента се пече дано да стане мъжат ми чака с нетърпение.
Запърви път правя крем карамел.
21.10.2023 16:28
4
1
Мария Ботева
Мария Ботева
Много вкусно се получи. Благодаря
21.04.2023 11:02
4
1
Николина Панчева
Николина Панчева
аз го правя по същия начин но слагам 1 и повина захар
10.07.2018 06:29
6
1
1
Покажи всички подкоментари
Tsvetanka Gerginova
Tsvetanka Gerginova
Само в тази рецепта ми се вижда много захарта...аз слагам една голяма чаена чаша в сместа.
27.02.2018 12:45
10
Tsvetanka Gerginova
Tsvetanka Gerginova
От години го правя по този начин. Използвам йенска тенджера.Посипвам дъното и с захар и на студения котлон я стопявам. Махам и оставям да изстине добре. После бъркам сместа за карамела и изсипвам. Пека го на 180 градуса по средата на печката. Когато захване коричка намалявам на 150 градуса а понякога дори изключвам печката и допичам на топла фурна . Малко трудно е печенето докато се свикне , но става и няма шупли. Най - важното е да се пази да не заври , затова пека в йенска тенджера за да виждам.
27.02.2018 12:42
42
11
ПЕТКО ДЕЧЕВ
ПЕТКО ДЕЧЕВ
ако не се пече на водна баня,на 180 градуса ще стане на дупки
14.03.2017 19:39
45
9
Ivailo Angelov
Ivailo Angelov
много добре се получи
17.07.2016 10:59
14
8
Ivo
Ivo
Така не се прави !!!
12.05.2016 01:02
54
17
Monika Ivanova
Monika Ivanova
а в началото как карамелизирате?директно в тавата ли?
05.05.2016 21:48
31
14
1
Покажи всички подкоментари
Аааааа
Аааааа
Колко голяма е тавата? Колко време се пече? На кое ниво във фурната се поставя?
25.02.2016 23:19
23
9
1
Покажи всички подкоментари