Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
От 20 години правя крем карамел в тава. Гледам рецептата е същата. Само за печенето използвам по ниска температура за по дълго време. Целта е кремът да се загрее до 80° максимум за да не се пресече яйцето, но белтъка да се сготви.
30.11.2024 20:53
3
Анонимен
Анонимен
На 13 години съм и правя най-различни рецепти от този сайт от 7годишен и този сайт ми помогна да открия моя скрит талант и в момента съм в академия по готварство а пък другата година отивам в ТОХА плевен иначе крем карамела се получи идеално
17.04.2024 20:56
14
Анонимен
Анонимен
Аз я правя с по-малко захар и я пека на водна баня.
18.01.2024 10:19
4
Анонимен
Анонимен
Аз я изпробвах в момента се пече дано да стане мъжат ми чака с нетърпение.
Запърви път правя крем карамел.
21.10.2023 16:28
6
1
Мария Ботева
Мария Ботева
Много вкусно се получи. Благодаря
21.04.2023 11:02
5
1
Николина Панчева
Николина Панчева
аз го правя по същия начин но слагам 1 и повина захар
10.07.2018 06:29
7
1
1
Анонимен
Анонимен
К
28.07.2023 21:51
Tsvetanka Gerginova
Tsvetanka Gerginova
Само в тази рецепта ми се вижда много захарта...аз слагам една голяма чаена чаша в сместа.
27.02.2018 12:45
11
Tsvetanka Gerginova
Tsvetanka Gerginova
От години го правя по този начин. Използвам йенска тенджера.Посипвам дъното и с захар и на студения котлон я стопявам. Махам и оставям да изстине добре. После бъркам сместа за карамела и изсипвам. Пека го на 180 градуса по средата на печката. Когато захване коричка намалявам на 150 градуса а понякога дори изключвам печката и допичам на топла фурна . Малко трудно е печенето докато се свикне , но става и няма шупли. Най - важното е да се пази да не заври , затова пека в йенска тенджера за да виждам.
27.02.2018 12:42
48
13
ПЕТКО ДЕЧЕВ
ПЕТКО ДЕЧЕВ
ако не се пече на водна баня,на 180 градуса ще стане на дупки
14.03.2017 19:39
48
9
Ivailo Angelov
Ivailo Angelov
много добре се получи
17.07.2016 10:59
14
8
Ivo
Ivo
Така не се прави !!!
12.05.2016 01:02
54
18
Monika Ivanova
Monika Ivanova
а в началото как карамелизирате?директно в тавата ли?
05.05.2016 21:48
31
14
1
Анонимен
Анонимен
Да в тавата
01.12.2023 16:23
1
Аааааа
Аааааа
Колко голяма е тавата? Колко време се пече? На кое ниво във фурната се поставя?
25.02.2016 23:19
24
9
1
Нели
Нели
Аз го правя по същия начин и става лесно и бързо. Най-лесно можеш да вземеш една мерителна кана и с да кажем литър и половина обикновена вода да прецениш в коя от твоите тави ще се събере. Трябва да ти остане 1-2 пръста от ръба на тавата. Аз го пека на средно ниво, около 120-150 градуса. Времето за приготване зависи от фурната ти. Когато получи приятен загар от горе, пробваш с клечка за зъби - когато е готово по клечката трябва да остане материал. Това е.
26.02.2016 07:13
42
10