Тази рецепта коментираха

Анонимен
Анонимен
Анонимен
Какво количество крем излиза от посочените продукти-1 чашка ли?
16.12.2021 14:08
1
Siriniti
Siriniti
И моя леко се пресече, май не го бърках достатъчно, но го прецедих с гевгир и е тип топ.
Благодаря за рецептата залях с крема портокалов кекс с шоколад и изглежда супер.
22.12.2020 17:14
Ирина Андреева Jolie
Ирина Андреева Jolie
Температурата е била по-висока.Готви се на ниска и се бърка непрекъснато.Шом почне да се сгъстява се мах и се бърка,защото дори отстранен от огъня той продължава да се вари от горещината на съда.Винаги бъркай с тел,а не с бъркалка.Дано съм помогнала :)
15.06.2016 23:10
Биляна Василева
Биляна Василева
Моят крем леко се пресече, от какво може да се е получило?
14.06.2016 16:26
1