Тази рецепта коментираха

Анонимен
Теодора Мещерова
Теодора Мещерова
Като готвач с доста стаж зад гърба си, ще си позволя да дам един съвет- оправете си рецептата, защото някой начинаещ може да хвърли яденето в кофата. Панировката винаги започва с намокряне на продукта, после се овалва в брашно, след това в яйце и чак тогава в галета, а ако се търси двойна панировка е както следва- брашно, яйце, брашно, яйце и чак тогава галета. Поздрави
03.05.2022 00:38
1
Yordanka Kovacheva
Yordanka Kovacheva
От колко грама е тарелката и сигурно ли е, че първо трябва да се овалват в галета и после в яйце, а не обратното?
23.04.2022 17:21
Анонимен
Анонимен
Забележка: галетата е след яйцето а не преди
07.01.2022 12:53
1