Тази рецепта коментираха

Коментари (31)

Изпрати
Потребител#234921
Стана страхотна наистина
0
0
Анонимен
Анонимен
16.05.2018 07:47
Супер си е тортата, аз обаче я направих с обикновен пандишпанов блат... 4 яйца, 8 с.л. захар, 9 с.л. брашно, 1/2 каф.ч. разтопено масло, 1 бакпулвер и 2 ванилий. Всичко друго изпълних по рецептата, за блата имах съмнения дали ще бухне до толкова че да успея да го разрежа на посочените 3 части, за това го промених.... Стана перфектна, а колкото до това как е написана рецептата... Смятам че на сме на конкурс по правопис, да желателно е да се пише правилно, но не е задължително. Наистина е написана малко хаотично рецептата, но е достатъчно разбираема ако някой наистина иска да я приготви.
1
0
Ленка
Ленка
23.03.2018 10:19
Не разбирам как да разрежа толкова тънък на 3 части! Ще се пробвам на 2, но...
1
0
Веселина Гатева
В белтъците,след разбиването добавете чашка сгорена на карамел захар .Така няма да са сурови и и украсата ще е по красива и вкусна.
5
0
К К
К К
17.05.2016 21:15
Изглежда Вкусно!
1
1
Ivo
Ivo
22.04.2016 17:51
Ще опитам след постите !
0
2
anonimen
anonimen
17.02.2016 17:25
ne razbiram kak se pravi
3
3
George
George
06.02.2016 18:04
Жена ми прави една още по лесна и без яйца.
5
1
Диана Василева
Благодаря за тази рецепта!Весели празници!
3
1
Marina
Marina
29.03.2015 15:49
Много разбъркана е тая рецепта!!!
6
2

Последно коментирани от категорията