Тази рецепта коментираха

Анонимен
Polinna
Polinna
Тортата изглежда изключително вкусна, но наистина бих се съгласила, че обясненията и съставките са леко объркващи и това до някъде ме спира да я приготвя, или ако го направя ще трябва да експериментирам.
06.12.2013 23:06
1
кали
кали
направих я ,стана много хубава
25.08.2013 08:25
1
Star12345
Star12345
започвам да я приготвям, че утре съм поканена на рожден ден :) мисля да я добавя към подаръка. дано на рожденика да му хареса. много бях притеснена дали ще стане вкусна, но от коментарите се успокоих малко. хубаво е, че в днешни времена има сладкиши, за които няма да купувам почти нищо от магазина, защото продуктите са основни и почти всеки ги има в дома си :)
07.09.2012 20:24
Васко
Васко
зле пише ти, така, както се вижда! Не мога да разбера кое не ти е ясно, описанието си е издържано
07.09.2012 16:57
2
1
криса
криса
рецептата е много ясна като пише4белтъка и 4 жълтъка значи 4 яйца,с ,който или която и да си.прочети внимателно пък може и да ти светне какво точно се прави,ако не знаеш в 1 яйце има 1белтък и 1 жълтък
06.09.2012 10:52
5
1
Покажи всички подкоментари
с
с
реептата може и да става , но е мн зле написана.Ти неграмотен/на ли си?захар 3пъти ,5яйа, 4жълтъка,4белтъка??? много зле написано .Много трудно разбираемо.Кое е половината захар после пак пише половината с тва, с онова .Доста тъпо.Според мен саита трябва да има модератор и такива тъпаци като тебе да им оправят неграмотните писанки !!!!
05.09.2012 23:21
5
1
1
Покажи всички подкоментари
Илияна Апостолова
Илияна Апостолова
Тортата става много пухкава благодарение на разбитите на сняг белтъци в блата.За крема обаче като разбих жълтъците с брашното и ми се получи една топка тесто.Но като сложих в съда малко от врялото мляко и разбърках,се оправи.После добавих това към останалото мляко и крема се получи :)Аз направих 2 блата и ми остана крем.Намазах остатъка върху тортата,а отгоре-белтъците.Много лека и пухкава тортичка :)
ПП: И не се слага мазнина!
23.07.2012 00:23
1
1
1
Покажи всички подкоментари
Боян
Боян
От 8 коментара, 7 нямат връзка с рецептата. Хора, нямате ли нещо по-интересно да правите?
11.04.2012 17:23
1
виктория
виктория
селото завинаги остава у някои..! селянията е състояние на душата, ема!
10.04.2012 10:05
1
Ема
Ема
Защо обиждате? Колкото до връзката с Мечен, такава не откривам- е, освен употребата на дивисил. И да сме честни, живея в София от 3 години, това село ли му викате?
09.04.2012 19:25
миша
миша
Девесил се казва, неграмотници. Дивисил му викате на село. Ема и Мечен ми се струват 2 приятелки, дето само коментират една след друга...две ли казах?! имах предвид една с 2 глави - уви, недостатъчни!
06.04.2012 09:41
1
Ема
Ема
За пръв път чувам за гъша мазнина! Колкото до дивисила- той не е ли за печени наденички по Марокански? Между другото пробвах със свинска мазнина- много хубав сладкиш, макар и не толкова лесен, отне ми към 4 часа :(
06.04.2012 06:04
Мечен
Мечен
Аз съм вегетарианка и никога не използвам животински мазнини. Само капка масло от алое и щипка дивисил, разбира се.
05.04.2012 22:13
ана
ана
не се слага мазнина. Но ема може да сложи гъша, така като я гледам
02.04.2012 17:55
1
Ема
Ема
Мазнина! Свинска ли имате предвид?
02.04.2012 15:52